Kolej Fiyatları 2019

Paylaş
 

Kolej Fiyatları 2019

Türkiye’de faaliyet gösteren kolejler, vermiş oldukları kaliteli eğitimle dikkat çekiyorlar. Yasalara uygun bir şekilde kuruluşunu tamamlamış olan bu eğitim kurumları, kaliteli kadrosuyla, öğrenciyi geleceğe hazırlıyor. Yıllık ücretler ise farklılık göstermekte.

Doğa Koleji Fiyatları

Ülkemizde eğitim veren kurumlardan birisi olan Doğa Koleji, 2002 yılında kuruldu. Seneler içerisinde şube sayısını arttıran okul, 2011 senesinde farklı ortaklık yapılanmasına giderek kadrosunu güçlendirdi. Türkiye’nin birçok yerinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise formatında öğrenci kabul ediyor. Kurumun yerleşkesinde öğrencilerin sportif faaliyetleri için özel alanlar yer almakta. Ayrıca laboratuar, geniş sınıflar, oyun bahçesi dikkat çekmekte.  2019 senelik fiyatları değişiyor.

Okyanus Koleji Fiyatları

Okyanus Koleji, 1979 senesine kadar uzanan köklü bir geçmişe sahip. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinde hizmet vermekte. Geniş öğretmen kadrosu ile faaliyet gösteren okul, her kademede öğrenci kabul ediyor. Kolejin ayrıca Fen ve Anadolu lisesi formatında eğitim kurumları da var. Okullarda sinema salonu, laboratuarlar, yabancı dil eğitimi için özel alan yer almakta. Yıllık ücretler, okula göre farklılık göstermekte.

Sınav Koleji Okul Fiyatları

1992 yılında dershanecilik faaliyetleriyle sektöre giriş yapan Sınav Koleji; anaokulundan başlamak üzere ilkokul, ortaokul, lise seviyelerinde eğitim ve öğretim hayatına devam ediyor. Ayrıca Anadolu ve Fen lisesi olarak öğrenci kabul eden şubeleri de mevcut. Türkiye’nin dört bir yanına dağılan okullarda, eğitim görenler için oyun alanları, laboratuarlar yer almakta. Senelik kolej ücretler, okul türü çerçevesinde farklılık göstermekte.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak