Konya Estetik Hizmeti

Paylaş
 

Güzel bir vücuda sahip olmak ve tüm gözleri üstünde toplamak herkesin en doğal hakkıdır. Tıp dünyasının en çok gelişme gösteren alt dalı estetik cerrahi, farklı konularda beklentileri karşılıyor. Konya estetik merkezi size en iyi hizmeti veriyor.

Saç Ekimi

Saç dökülmesi çok farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkan rahatsız edici bir durumdur. Stres, kullanılan ilaçlar ve kazalar en dikkat çekici gerekçelerdir. Fuel tekniği ile saç ekimi işlemleri bu sorunu kökten ve kalıcı bir şekilde çözer. Uygulama, saç köklerinin tek tek alınması ve kelliğin ortaya çıktığı bölgeye ekilmesiyle gerçekleştirilir. Kişinin saç yapısına göre bir çizgi oluşturulur. Saç ekimi sonrası, 15 gün boyunca bunları kestirmemek gerekir. Ayrıca yıkama işlemleri özel bir şampuan ile yapılmak zorundadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Lazer epilasyon hem erkeklerin hem de kadınların faydalandığı bir hizmettir. İstenmeyen tüylerden, kıllardan kurtulmanın en etkili yoludur. Lazer epilasyon fiyatı uygulama yapılacak alana ve seansa göre değişiklik gösterir. Omuz, sırt, kol, sakal üstü, göğüs ve bunun gibi birçok yerde kesin bir sonuç verir.

Meme Estetiği

Meme estetiği birden fazla işlemi kapsar. Bunların başında göğüs büyütme gelir. Silikon olarak bilinen bir madde, farklı yerlerden göğüsün içine yerleştirilir. Çok büyük göğüsler ise başarılı bir şekilde küçültülür. Meme estetiği yorumları olumludur. Çünkü bu işlemde başarı şansı çok yüksektir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak