Kosmetoloq Aytac Esedova: Dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Paylaş
 

Dudak dolgusu son zamanlarda en fazla başvurulan estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Uzman kişiler ve profesyonel ortamda yapılması önerilen dudak dolgusu ile ilgili bilgi veren Kosmetoloq Aytac Esedova, dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Aytac Esedova ,kadınların güzellik anlayışı zaman içerisinde farklılıklar kazanmıştır. Farklı zamanlarda farklı dudak modelleri güzellik algısı ile örtüşmektedir. Geçmişte ince dudaklar ve küçük ağız yapısı güzellik anlayışı ile örtüşmekteyken günümüzde ise yerini daha dolgun, canlı ve parlak dudaklar almıştır. Peki, dudak dolgusu yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Dudak dolgusu, dudaklara yapılan dermal dolgu tedavisidir. İnce dudaklara hacim katabilir, düzensiz dudak şeklini düzeltebilir, sigara içenlerin çizgilerini düzeltebilir ve ayrıca dudaklardaki yara izlerinin görünümü azaltabilir. Kosmetoloq Aytac Esedova dudak dolgu maddeleri, cildin derisinde doğal olarak oluşan bir madde olan Hyaluronik Asit’ten (HA) yapılır. Hidrofilik bir molekül olduğu için birçok güzellik ürününde bulunabilir, yani suyu çeker. Kendi ağırlığının 1000 katına kadar su tutabilir ve bu da onu mükemmel bir nemlendirici yapar. Dudak dolgusu hakkında mitleri duyduktan sonra inanmakta zor olabilir fakat dudak dolgusu tedavisi o kadar acı verici değildir.

DENEYİMLİ OLAN KİŞİLERİ TERCİH EDİN
Kosmetoloq Aytac Esedova dudak dolgusu işlemi özel bir uygulamadır. Çok deneyimli olan kişilerce yapılması doğru olacaktır. Çok nadiren yapılan bölgede morarma ve şişlikler olabilir bu durumda çok kolaylıkla kontrol altına alınır. Bölgeye buz uygulaması ve morluk geçirici kremlerin uygulanmasıyla bu durum kısa sürede düzelir. Aytac Esedova Dudak dolgusu işleminden bir hafta 10 gün sonra hasta kontrole çağrılarak çok nadir de olsa ikinci kere bazı noktalara dolgu işlemi yapılabilir. Böylece işlem sona erer.

Kosmetoloq Aytac Esedova dudak dolgusu gerçekten de sadece dudağa dolgunluk, genç ve diri bir görünüm vermekle kalmaz aynı zamanda tüm yüze gençlik ve dinamizm kazandırır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak