Şanslı Çark – ücretsiz Android için Şanslı Çark uygulamasını indirin

Paylaş
 

Şanslı Çark, Türkiye’de yaşayan kullanıcılar için geliştirilmiş, çeşitli ödüller kazanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Başlarken

Uygulamayı yükledikten sonra bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Kayıt işlemini tamamlamak için mobil operatörünüzü seçerek ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta adresi ve ikamet adresinizi belirtmelisiniz.

Ardından, gizlilik politikasını ve kullanıcı sözleşmesini dikkatlice okuyarak kabul edip uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Olanaklar

Uygulamanın tek amacı kullanıcıya sürpriz hediyeler verme şansını sunmak olduğundan, uygulama gayet basit ve az özelliklidir.

Sürpriz hediye kazanmak için, çarkı döndürmeniz ve durmasını beklemeniz gerekir. Sürpriz hediyelerin yanı sıra, hiçbirşey kazanamama ihtimalinizin de olduğunu unutmayın.

Çarkı tekrar tekrar çevirebilirsiniz. Çevirmeler arasında geçici beklemeler olabilir.

Kullanıcılar süpriz hediye olarak, mobil hatları için ek internet paketi, Dizi ve Tv showları izleme hizmetleri abonelikleri veya Steam’de bir oyun kazanabilirler.

Özellikler

  • uygulama Türkiye’deki kullanıcıların küçük sürpriz hediyeler kazanmasına olanak tanır;
  • Şanslı Çark’ ı kullanmak için uygulama içerisinden kayıt olmalısınız;
  • ücretli internet abonelikleri, Steam’de pc oyunları ve mobil hattınıza internet paketleri kazanma şansı elde edebilirsiniz;
  • uygulama ücretsiz olarak indirilir ve kullanılır;
  • Android’in tüm mevcut sürümleriyle uyumludur.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak