Telefon Casus Yazılımı Ücretsiz

Paylaş
 

Son dönemlerde kullanımına bir hayli önem ve beğeni sunulan telefon casus programları ücretsiz olarak sunulmaya devam ediyor. Kendi akıllı telefon ve yazılımlarınıza uygun bir casus programı indirerek, dilediğiniz her cep telefonunu takibe alabiliyor ve kendi cep telefonunuz da kaybolduğu zaman bu programı kullanabiliyorsunuz. Ancak öncelikli olarak bilmeniz gereken birtakım durumlar ve koşullar mevcuttur. Bu casus programlarından herhangi birini kullanmak istediğinizde, öncelikli olarak bir akıllı telefona sahip olmanız gerekmektedir. Çünkü casus yazılım programları yalnızca akıllı telefon ve cihazlarda çalışma sunmaktadır. Daha sonra telefon yazılımlarınızın casus yazılımlarının kabul ettiği yazılımlar olduğuna dikkat etmelisiniz. Bu yazılımlar ise İOS ve Android olarak bilinmektedir.

mSpy Apk: Android Takip Programı, iPhone Takip Programı

Akıllı telefonlara indireceğiniz telefon casus programları ücretsiz olarak kullanımaya sunulduğundan, dilediğiniz her an rahatlıkla yükleyebilir ve kaldırabilirsiniz. Peki bu ücretsiz olan casus programlarının hangileri olduğunu biliyor musunuz? O halde gelin hep birlikte bir örnek inceleyelim. Öncelikli olarak ücretsiz sunulan casus yazılımı MSPY’dir. Bu programı indirdiğiniz takdirde online olarak bir giriş paneline gireceksiniz ve buradan kullanımlarınızı, raporlarınızı ve takiplerinizi rutin bir biçimde izleyebilirsiniz. Karşı tarafa da yüklediğiniz MSPY programı sayesinde artık direk giriş yaparak programı kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Tüm görüşme detaylarınızı en ince ayrıntısıyla bu program dahilinde takip edebilirsiniz.

Telefon casus yazılımı mSpy APK Nasıl İndirilir?

Telefon casus programları ücretsiz olarak sunulduğu sürece MSPY içlerinden en çok tercih edilen olarak bilinmektedir. Özellikleri arasında ise adres defterine ve takvime erişimleri yer almaktadır. klavye kilit özelliği vardır ve bu sayede kesinlikle uygulamalarda, chat ekranlarında ya da mesaj ekranlarında yanlışlıkla da olsa yazı yazılmaz. Bu özellik sayesinde aynı zamanda maillerinizde ya da karşı tarafın maillerinde ve farklı görüşme alanlarında girilen her kelimeyi görebilme imkanınız vardır. Telefon casus yazılım‘ın Ayrıca en büyük özelliği ise, yalnızca karşı telefonu takip altına almak değil aynı zamanda içeriğinde yer alan tüm bilgileri, rehberi, fotoğraf ve videoları da görüntüleyebilmesidir. Bu programı düzgünce indirebilmek ve çalıştırabilmek için ise yalnıza fiziki temas gerekmektedir. Bir kere kurularak çalıştırmaya başlamanız çok kısa bir zaman alacaktır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir