Yurt Dışı Ayağınıza Gelsin

Paylaş
 

Yurt Dışı Ayağınıza Gelsin

 

Yurt dışı eğitimin sayısız avantajı vardır. Eğitimini yurt dışında alan birey, yabancı dili yerinde öğrenir. Kişi, İngilizce konuşmak zorunda olduğu için kendisini geliştirmeye mecbur kalacak, standart bir kursta öğrendiğinden çok daha hızlı bir şekilde İngilizce öğrenecektir. Yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren firmamız, 7’den 70’e herkesin daha akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmesi ve kendini ifade edebilmesi için çeyrek asrı aşan süredir hizmet vermektedir.

 

Yurtdışında master programları seçeneğinden yaz okulu seçeneğine kadar her yaştan bireye hitap eden firmamız, aynı zamanda mesleki İngilizcelerini geliştirmek isteyenlere de benzersiz eğitimler veriyor.

 

Kendinizi En İyi Şekilde İfade Edin

 

İngilizce konusunda uzmanlaşan kadrosu ve çeyrek asrı aşan tecrübesiyle hizmet veren firmamız, tamamı yabancı öğretmenlerden oluşan eğitmen kadrosuyla da şirket İngilizce eğitimi gibi alanlarda kendini geliştirmek isteyenlere kapılarını açıyor.

 

Öğrenmeye açık olan herkes için uygun bir programı bulunan firmamızda yaz tatillerini yurt dışında geçirmek isteyenler için yurtdışında yaz okulu programı da bulunuyor. Genç ve yetişkinlere özel eğitim programları sayesinde İngilizceyi tek bir alanda değil, birçok alanda uzmanlaştıran firmamızda yurtdışında lise eğitimi için de danışmanlık sunuluyor. Öğrenciler böylelikle kendileri için hangi programın en iyisi olduğuna rahatlıkla karar verebiliyor.

 

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir