2020’deki En İyi Antivirüs Programı

Paylaş
 

Herkes Windows işletim sisteminiz için en iyi ücretsiz antivirüs seçmenin oldukça zor olduğunu bilir. MacOS’un popülaritesinin artmasına rağmen, Windows hala dünyanın en yaygın masaüstü işletim sistemidir. Bu, siber saldırılara karşı diğer platformlardan daha savunmasız olduğu anlamına gelir. İyi haber şu ki – Win 10, Win 7 veya Vista’dan çok daha güvenli. Olumsuz tarafı, ortaya çıkan tehditler hiç olmadığı kadar ölümcüldür ve yerleşik Windows Defender% 100 etkili bir çözüm değildir. Buna ek olarak virüs koruyucu programlar edinmek, saldırılara karşı önemli bir savunma olacaktır.

 

En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları 

 

Şu anda piyasada bulunan en iyi 10 ücretsiz antivirüs ürününe bakalım. Ücretsiz bir antivirüs ücretli bir program kadar özellikli veya güvenilir olmayacaktır. Ancak bir başlangıç ​​noktası olarak size iyi hizmet edecektir. Yine de, Windows 10 için en iyi ücretsiz antivirüs hangisidir? Kaspersky Security Cloud, Panda veya Avast ücretsiz mi?

 

Hangisi En İyi Antivirüs Programıdır?

 

Bu, çeşitli ürünleri hızlı bir şekilde karşılaştırmanıza ve hangisinin sizin için en iyi antivirüs programı olduğuna karar vermenize yardımcı olacaktır. Daha fazla uzatmadan, sizi güvende tutmak için doğrudan en iyi üçüncü taraf güvenlik uygulamalarına geçelim.

 

İşte Windows cihazları için en iyi 10 ücretsiz antivirüs çözümümüz:

 

-Bitdefender Antivirüs Ücretsiz Sürümü

-PC Matic Home Ücretsiz

-Avast Ücretsiz Antivirüs

-Toplam AV Ücretsiz Sürümü

-AVG AntiVirus Ücretsiz

-Sophos Ücretsiz

-Avira bedava Antivirüs

-Kaspersky Security Cloud Ücretsiz

-Panda Ücretsiz Antivirüs

-Malwarebytes Anti-Malware Ücretsiz

 

2020’de En İyi Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 

 

  1. Bitdefender Antivirus Free Edition 

 

Bitdefender Antivirüs Koruması özellikleri:

 

-Ücretli katmanlarla aynı antivirüs motorunu paylaşır

-Üçüncü taraf laboratuvar testlerinde ortalamanın üstünde performans

-Kimlik avı, fidye yazılımı ve casus yazılımlara karşı etkilidir

-Düşük sistem etkisi, hızlı, kapsamlı tarama

 

En güvenilir, kullanımı kolay ve özelliklerle dolu antivirüs yazılımı söz konusu olduğunda, Bitdefender her zaman ilk 5’de. Ücretsiz sürüm, bilinen tüm tehditlere karşı güvenlidir. Kullanıcı dostu bir arayüzle birlikte gelir ve CPU’ya çok fazla yük bindirmez.

 

Bitdefender antivirüs, dünya çapında 500 milyondan fazla kullanıcıyı korur. Ve istatistiksel olarak, önemli sayıda yeni kullanıcı, ücretsiz sürümü kullandıktan sonra ücretli paketlerden birine yükseltme yapıyor. Hızlı, kapsamlı, düşük etkili taramalar muhtemelen bu yazılımın en büyük satış noktasıdır.

 

Giriş düzeyinde önemli bir ücretsiz antivirüs olan Bitdefender en iyi antivirüs programı için arayış içinde olan kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir. Açık ve zayıf yanları yoktur ve çoğu çevrimiçi tehdide karşı etkili olduğu kanıtlanmıştır. Güçlü antivirüs çekirdeği sayesinde, kötü amaçlı yazılımları çoğu rakip üründen daha iyi algılar ve ortadan kaldırır.

 

  1. PCMatic Antivirüs 

 

-Antivirüs programından ziyade bir optimizasyon aracı

-Beyaz listeye dayalı yaklaşım

-Çok düşük sistem etkisi

-Kullanıcı dostu

-Yüksek derecede otomatik

 

Bugünün listesindeki en sıra dışı çözümdür. Diğer şirketler en gelişmiş antivirüs motorlarını oluşturmaya odaklanırken, PC Matic farklı bir yaklaşım benimser. Burada sahip olduğumuz, sabit sürücü alanını boşaltan, sistem başlangıcını artıran, genel işletim sistemi performansını artıran ve sürücüleri güncelleyen bir optimizasyon aracıdır.

 

Yazılım oldukça kullanıcı dostudur ve işlemlerin çoğu otomatik olarak yapılır.Elle hiçbir şey yapmanız gerekmeyecektir.

 

  1. Avast Free Antivirus 

 

-Üçüncü taraf laboratuvar testlerinde iyi performans

-Bir şifre yöneticisi içerir

-Kötü amaçlı URL koruması

-Piyasadaki en kullanıcı dostu antivirüs ürünlerinden biri

 

Avast Free antivirüs, kolay gezinme, kolay kontrol paneli ve uzun bir ekstra liste ile tanınmaktadır. En güvenilir antivirüs korumasını istemeyen, ancak çok yönlü sağlam bir program arayan kullanıcılar genellikle Avast’ı seçerler. Şirket 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor ve şu anda dünya çapında 400 milyondan fazla cihazı koruyor.

 

Avast, Microsoft’un bu işletim sistemini güncellemeyi durdurmasına rağmen Win7’yi resmi olarak destekliyor. Güçlü antivirüs motorunun yanı sıra Avast Free, son derece güvenli bir tarayıcı, bir tarayıcı, şifre yöneticisi, casus yazılım önleme, anti-rootkit ve daha fazla ekstra içerir.

 

Doğru, reklamlar tarafından desteklenir ve zaman zaman pop-up’lar görürsünüz; Neyse ki, çok can sıkıcı değiller. Mobil platformlar, uygulamalarda sekmeleri tutan ve kullanıcıyı şüpheli herhangi bir etkinlik hakkında uyaran davranış kKalkanı alır. Bu; düşük etkili, kolay, bilinen tüm tehditlere karşı iyi ve kurulumu kolay mükemmel bir ücretsiz üründür. Temel koruma aracı olarak, bu yazılım rekabette ön sıralarda yerini alır.

 

  1. Toplam AV Ücretsiz Sürümü

-Dört ana platformda da mevcuttur

-İnanılmaz derecede düşük sistem etkisi

-Optimizasyon araçlarını içerir

 

TotalAV, piyasadaki “en genç” virüsten koruma ürünlerinden biridir. Özellik kümesi ve kapsamlı kötü amaçlı yazılımdan koruma açısından liderlerin gerisinde kalsa da, yine de güvenilir bir programdır. Ücretsiz sürüme gelince, tehditleri tespit etmek ve kullanıcıyı uyarmak mükemmeldir

 

Yükleme dosyasını resmi web sitesinden indirdiğinizde ücretsiz sürüm otomatik olarak etkinleştirilir. Reklam yazılımlarına, casus yazılımlara ve Truva atlarına karşı temel koruma, tam taramalar ve bir optimizasyon aracı içerir. Sabit sürücüdeki gereksiz dosyalardan kurtulmak, başlatma süresini artırmak ve işletim sistemi performansını artırmak için kullanılabilir. Benzer ürünlerin çoğunda olduğu gibi, 30 günlük ücretsiz deneme sürümünden yararlanabilirsiniz.

 

  1. AVG AntiVirus Ücretsiz

-Tüm testlerde eşit derecede iyi performans gösterir

-Sektör lideri kötü amaçlı yazılım tespiti

-Sıfır gün tehditlerine karşı koruma

-Casus yazılımlara ve fidye yazılımlarına karşı kapsamlı taramalar

 

AVG, ücretsiz antivirüs çözümleri sağlayıcıları arasında açık liderlerden biridir. En son sürüm etkileyici kötü amaçlı yazılım algılama oranlarına sahiptir, mükemmel kimlik avı koruması sunar ve kullanımı çok kolaydır. İsteğe bağlı taramalar, algılanması zor kötü amaçlı yazılımları bulma ve ortadan kaldırma konusunda mükemmel bir iş çıkarır. Çoğunlukla, fidye yazılımı, casus yazılım ve bazı gelişmiş reklam yazılımı türlerinden bahsediyoruz.

 

Sıfır gün tehdit koruması da AVG Antivirus Free Edition’ın bir parçasıdır. Şüpheli / potansiyel olarak tehlikeli dosyaların / uygulamaların başlatılmasını engeller. Daha sonra, bu potansiyel tehditleri, uzmanların derinlemesine ve kapsamlı bir şekilde analiz ettiği şirketin veritabanına gönderir. Bir çözüm bulduklarında, antivirüs otomatik olarak indirir ve kötü amaçlı yazılımla ilgilenir.

 

  1. Sophos Home Free

 

-Ortalama bir kullanıcı için ekstra güvenlik

-Windows için cihaz durumu

-Şirket içi testlerimizde istikrarlı performans

-Kimlik avından korumak için sağlam koruma

-Uzaktan yönetim özellikleri içerir

-Ebeveyn web filtrelemesi vardır

-Aynı anda en fazla üç cihazı korur

 

  1. Avira Ücretsiz Antivirüs

 

-Laboratuar testlerinde iyi performans

-Ücretli sürümlerle aynı koruma modülleri

-Sınırlı bir VPN içerir

-Bir şifre yöneticisi ile birlikte gelir

 

  1. Kaspersky Security Cloud Free 

-Bağımsız laboratuvar testlerinde lider puanlar

-Güçlü kötü amaçlı yazılım koruması

-Mükemmel kimlik avı koruması

-Kullanıcı dostu arayüzü

-Önde gelen dört platformla da uyumlu

 

  1. Panda Ücretsiz Antivirüs

-Bir VPN ve güvenlik duvarı içerir

-Win, Mac, Android ile uyumlu

-Bulut tabanlı, düşük sistem etkisi

-Gelişmiş USB koruması

 

  1. Malwarebytes Anti-Malware Free 

-Kapsamlı virüs temizleme güvenlik araçları

-Fidye yazılımı koruması

-Mükemmel istismar ve kimlik avı koruması

-Eşsiz Chameleon teknolojisi

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak