4 KEZ GRAMMY’YE ADAY GÖSTERİLEN LOUKE, TÜRK İSİM İLE ANLAŞTI; SİNAN SİNER

Paylaş
 

4 kez Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen elektronik müzik DJ’yi ve prodüktörü LOUKE, dünyaca ünlü isimlerlerle çalışan menajer Sinan Siner ile anlaştı. LOUKE bundan böyle Sin Management çatısı altında çalışmalarına devam edecek.

Uzun yıllardır eğlence sektöründeki dev isimlerle çalışan Sinan Siner, Türkiye’de bir ilke daha imza attı. Grammy Ödülleri’nde tam 4 kez aday gösterilen LOUKE ile menajerlik anlaşması yapan ve LOUKE’u Sin Management ailesine dahil eden Siner, Grammy adayı bir sanatçıyla çalışan ilk Türk sanatçı menajeri oldu.

“Standart kalıplar bana göre değil”

Dominik Cumhuriyeti kökenli olan ve Los Angeles’ta büyüyen LOUKE, 2014’teki Ultra Festival’de tanıştığı elektronik müzik atmosferinden bir daha vazgeçemedi. EDM sektörünün ileri gelen isimleriyle tanışmak ve müzik yapmak için Orange County’ye taşınan LOUKE, 2014’te Rusya çıkışlı Sour’n Sweet ikilisi ile İtalyan plak şirketi Musical Noise çatısı altında ilk resmi çıkışını gerçekleştirdi.

Bu çıkış sonrasında Far East Movement, Bad Bunny ve ill Nick’ye kadar bir çok ünlü isimle prodüktör olarak çalışan LOUKE, 4 kez Grammy Ödülleri’ne aday olarak gösterildi.

EDM, hip hop, İspanyolca pop müzik gibi janralarda önemli başarılar elde eden LOUKE, Bad Bunny ve iLL Nicky ile olan iş birlikleriyle Beatport Top 10 listesinde üst sıralara tırmanmayı başardı. Standart prodüksiyonların kendisine göre olmadığını söyleyen LOUKE, kendisini farklı kılan yönleri şöyle tanımlıyor: “Benim müziğim her zaman insanlara ‘beklenmeyeni’ sunuyor. Müziğimi belirli kalıplarla sınırlandırmıyorum, başarımın anahtarı da tam olarak bu.”

“Bu sene Türkiye için başka sürprizler yolda”

Spor, müzik ve eğlence sektörlerinden dünyanın en dev isimleriyle çalışan Sin Management’ın kurucusu Sinan Siner, LOUKE iş birliği konusunda çok heyecanlı olduğunu belirtti ve şunları söyledi: “2021 için bizim güzel başladı. Spor dünyasının gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden Floyd Mayweather ve Ronaldinho ile imza attığımız reklam iş birliklerinin ardından, portföyümüze Grammy’lere aday gösterilmiş bir sanatçıyı, LOUKE’u katmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Böyle bir sanatçı anlaşması Türkiye’de ilk kez yapılıyor. Uzun yıllardır Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir menajerlik şirketi olduk, bundan sonra da ilklere imza atmayı sürdüreceğiz.”

Daha fazla bilgi için:
http://www.sinmanagement.com/
https://www.instagram.com/mrsinsiner/
https://www.instagram.com/LOUKEmusic/

  • Site Yorum

Bir yorum bırak