SafetyRespect Farkıyla TS EN 13374 Belgeli Kenar Koruma Ürünleri

Paylaş
 

SafetyRespect Farkıyla TS EN 13374 Belgeli Kenar Koruma Ürünleri

 

 

SafetyRespect inşaat işçilerini daha güvenli çalışma ortamları sağlayan kenar koruma çözümleri ile koruyor. Sektördeki birçok insan ise hala mevcut koruma çözümlerini pek bilmiyor.

Son Nesil Kenar Koruma Nedir?

Endüstri içinde yetkili kuruluş olan SafetyRespect öncelikle çalışanların ve nesnelerin düşmesini önlemek için kenar koruması üretir. Temin edilebilen birçok farklı koruma türü vardır.

En sık belirtilen çözümler arasında kenar koruma sistemleri, bariyer sistemleri, ağırlık sistemleri, koruma sistemleri ve korkuluk çözümleri bulunmaktadır. Her biri farklı faydalar ve sınırlamalar sunar, bu nedenle her proje için doğru korumayı seçmek önemlidir.

Kenar korumanızın en yüksek güvenlik ve performans standartlarını karşıladığından emin olmak için, kenar koruması standardı – EN 13374’e uymalısınız. Bu, düz ve eğimli yüzeyler için kenar koruma sistemleri için geçerlidir ve üç geçici kenar sınıfı için gereklilikleri belirler. Bunlar Sınıf A, Sınıf B ve Sınıf C olarak bilinir.

 

 

l A Sınıfı – genellikle 10 dereceye kadar olan düz yüzeylere ve eğimlere karşı koruma sağlar.

 

l B Sınıfı – düz yüzeylere ve 30 dereceye kadar eğime karşı koruma sağlar.

 

l C Sınıfı – 60 dereceye kadar dik eğimli yüzeylere karşı koruma sunar.

Yükseklik çözümleri sağlayıcısı yalnızca yüksek performanslı sistemler sunmakla kalmamalı, aynı zamanda her aşamada her projenin ihtiyaçlarını desteklemelidir. Erken katılım ile sonuçları pratikte, ticari olarak ve güvenlik açısından geliştirmek için esnek bir çözüm sunabilirler.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir