Geçici Mail – Tek kullanımlık Temp Mail

Paylaş
 
📌 Dizihesap.net kayıt gerektirmeden e-posta hesabı oluşturabileceğiniz bir web sitesidir. Reklam almamak için e-posta adresini vermeye çektindiğiniz yerlere kayıt olurken sizin için geçici e-posta hesapları oluşturur.

Bugünlerde hemen hemen her web sitesini kullanmak için bir e-posta adresine ihtiyacınız var, ancak muhtemelen her zaman gerçek e-postanızı kullanmak istemiyorsunuz. Bir web sitesine güvenmeyebilirsiniz, spam’den kaçınmak istemeyebilirsiniz veya halihazırda kullanmakta olduğunuz bir hizmette ikinci bir hesap oluşturmanız gerekebilir.
Bazı e-posta sağlayıcıları on yıl içinde sitelerini güncellememiş gibi görünse de. geçici posta oluşturucular, bir şeye kaydolmak için sahte bir e-postaya ihtiyacınız olduğunda temiz, basit bir arayüz sağlar. Posta gönderemez ve kalıcı kullanım için tasarlanmamıştır, ancak hızlı bir onay mesajı veya benzerini almak için kararlı bir araçtır.
Bir geçici e-posta adresine tek seferlik e-posta adresi de denir. Bu e-posta adresleri, dünyanın her yerindeki teknoloji kullanıcıları tarafından 10 yılı aşkın bir süredir yaygın olarak kullanılmaktadır ve muhtemelen bu yazıyı okuyarak onları keşfettiniz.
Size fazla ilgi göstermeyen bir siteye abone olursanız, o zaman bir temp mail adresi gitmenin yoludur. Ayrıca internette anonim olmak istememeniz anonim mi?
Size spam gönderebilecek bazı sitelerde kişisel e-posta adresinizi kullanmadığınızı hayal edin.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak