Pearl Abyss Black Desert Mobile, Sezon Karakterini Tanıttığı 2023 Heidel Şöleni’ni Tamamladı

Paylaş
 

Seul, Güney Kore -30 Ağustos 2023- Pearl Abyss bugün, 2023 Heidel Şöleni’nin 26 Ağustos’ta başarıyla sonuçlandığını ve yaklaşan büyük içerik güncellemeleri sunduğunu duyurdu. Etkinlik sırasında duyurulduğu üzere, maceracılar artık yeni/geri dönen ve mevcut maceracılar için hızlı büyüme sunan Sezon Karakterleri oluşturabilecekler.

Etkinlikte, diğer özelliklerin yanı sıra “Sabah Işığı Diyarı”, “Sezon Karakteri”, yeni “Choryeong” sınıfı ve “Geliştirilmiş kullanıcı kolaylığı” gibi çeşitli yeni içerikler tanıtıldı.

Yeni ve geri dönen maceracılar için giriş engelini azaltan ve mevcut maceracılar için alt karakterleri kolaylaştıran Sezon Karakteri ön sezonu şimdi Black Desert Mobile’da erişilebilir durumda. Sezon Karakteri sayesinde maceracılar hızlı CP ilerlemesini deneyimleyebilir ve karakter gelişimine odaklanan Sezon Pasosu görevlerini tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilirler.

Maceracılar, 19 Eylül’deki bakıma kadar Aile başına yalnızca bir sezon öncesi karakter oluşturabilecekler. Sezon Karakterleri yalnızca, başka bir karaktere aktarılamayan özel “Tuvala” teçhizatı kuşanabilir. Maceracılar sezonu tamamlamak için tüm Sezon Pasosu görevlerini tamamlamalı ve maksimum seviyesine kadar geliştirilmiş her Tuvala teçhizatı parçasını kuşanmalıdır.

Yeni Diyar, Sabah Işığı Diyarı, Black Desert Mobile’a Geliyor

Black Desert Mobile, çok yakında yeni bir bölge olan Sabah Işığı Diyarı’nı yayınlıyor. Sabah Işığı Diyarı, Kore’nin son hanedan krallığı olan Joseon Hanedanlığı’ndan esinlenen yeni bir bölge ve nesiller boyunca aktarılan geleneksel Kore folkloru, mitleri ve masallarından ilham alınarak tasarlanmış bir bölgedir. Maceracılar yeni bir karakter yaratırken başlangıç bölgesi olarak Sabah Işığı Diyarı’nı seçebilecekler.

Sabah Işığı Diyarı tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Yeni Sınıf Choryeong Eylül’de Geliyor

Ölüm çiçekleri çağıran bir Do ustası olan Choryeong, nihayet Black Desert Mobile’a geliyor. Uyanış silahları olarak “Muska Kitabı” ve “Kaligrafi Fırçası” kullanan Choryeong, düşmanlarına yakın ve orta menzilli saldırılarla saldırıyor ve düşmanları stratejik olarak engellemek ve patlayıcı hasar vermek için ölüm çiçekleri çağırıyor. Choryeong, 26 Eylül’de Black Desert Mobile’a katılacak.

En yeni Choryeong sınıfı fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Basitleştirilmiş Tekrarlanabilir İçerik ve Geliştirilmiş Kullanıcı Kolaylığı

Maceracılar 12 Eylül’den itibaren basitleştirilmiş Kara Ruh Görevleri ve Klan Görevlerini deneyimleyebilecekler. Başlangıçta günde üç Kara Ruh Görevi ve üç Klan Görevi gerektiren bu görevler artık tek bir göreve indirgenirken, ödüller de aynı kalacak.

Basitleştirilmiş günlük görevlerin yanı sıra, Hadum ve Kaos bölgelerine girmek için gerekli bir eşya olan “Holy Vial of Light (Kutsal Işık Suyu)” da tüketim konusunda iyileştirmeler görecek. Kademe 1 için Kutsal Işık Suyu tüketimi yakında tamamen kaldırılacak ve Kademe 2 ve Kademe 3 artık eskisinden daha az Kutsal Işık Suyu tüketecek.

Boss Rush sistemi de Aile’den alternatif karakterlerin bu görevlere girebilmesine izin verilerek geliştirilecek. Geliştirilmiş bir sistem sayesinde maceracılar, tüm geçişler tüketilene kadar alternatif karakterlerini Boss Rush için gönderebilecekler.

2023 Heidel Şöleni hakkında daha fazla bilgiyi Black Desert Mobile’ın resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Black Desert IP Hakkında  

Pearl Abyss’in türü yeniden tanımlayan en gelişmiş görsellere sahip ve beceri tabanlı dövüş oyunu olan Black Desert, açık dünya MMORPG oyunudur. Piyasada bulunan bütün oyunlara kıyasla oldukça gelişmiş karakter özelleştirme sistemi ile kullanıcılar sınırlandırılmış normların dışına çıkarak kendilerini gerçekten temsil eden eşsiz karakterler yaratabilirler. Sezgisel kontrolleri, güzel bir şekilde tasarlanmış dünyası ve geniş çaplı hikayesi ile hem MMO oyunlarının ve aksiyon RPGlerinin yeni üyelerini hem de uzun zamandır oynayan üyelerini heyecanlandıracak. Pearl Abyss şu anda PC, mobil ve konsolda dünya çapında 50 milyon oyuncuya Black Desert IP hizmeti veriyor.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir