Tüm Çalışma Saatleri , Mesai Saatleri , Açılış – Kapanış Zamanı

Paylaş
 

Evden çıkmadan önce gideceğiniz yerin çalışma saatlerini öğrenmeden hareket etmeyin.

 

Kacdankaca  ile tüm marketlerin açılış kapanış saatleri elinizin altında. AVMlerin , marketlerin , kamu kuruluşlarının , hastanelerin ve kargoların açılış / kapanış saatleri , mesai saatleri ve çalışma saatlerini sunan site bunun yanında aktüel kataloglarını da yayınlamaktadır.

 

Bayramda çalışıyor mu ? Haftasonu ne durumda ? Özel günlerde ki mesai saatleri ne ? vb. soruların hepsini yanıtlayan site , takipçilerinin yüzünü güldürüyor.

 

Türkiye’de markalar standartlarını koruyarak çalışma saatlerini aynı tutuyor. Fakat bu durum yurtdışında çok farklı. Aynı markanın her şubesi farklı çalışma saatlerine sahip. Yani İstanbul’da ki bir marka akşam 5 de kapanırken Ankara’da şubesi 5 buçukta kapanıyor olabilir.

 

Sitenin aktüel katalogları kategorisinde en çok takip edilenler marketleri tabi ki A101 (katalog/a-101 ) , Bim ( , Şok ve Hakmar. Kacdankaca bu marketlerin tüm aktüel indirim kataloglarını takip ederek hepsini tek bir yerde göstermektedir. Haftalık / 15 günlük olarak yayınlanan bu kataloglar müşterilerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. İndirim günleri kapıda sıra oluşturan müşteriler , kapının açılmasıyla izdihama sebep olmaktadır.

 

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak