Mehin Oktaylı ve Can Erçin’in Kitabı Daha Şimdiden Büyük Ses Getirdi.!

Paylaş
 

Ünlü sosyal medya uzmanı ve Siyah Digital Ajans’ın kurucusu Can Erçin’in ile Azerbaycan’lı Blogger Mehin Oktaylı bilinen adıyla @iconmekh sosyal ağlar üzerinden yapılabilen ticaretler ve  e- ticaret üzerine yazdıkları e-kitap, daha piyasaya çıkmadan, bir çok influencerın ilgi odağı oldu.

Türkiye’de ve Azerbaycan’da satılacak olan e-kitap, aynı zamanda yazılı baskı kitap halinede getirilmesi kararlaştırıldı. Kitabın içeriği sadece influencerların ilgisi çekicek şekilde hazırlanmışken talebin çok olması nedeniyle bir anda sanki sosyal medya ve e ticaret ders kitabı olacak şekilde kapsamlı hale dönüştü. Kitabın ilk ön izlenimlerini incelediğimizde gerçekten uzman bilgiler ile donatılmış bir eser olduğunu görüyoruz. Kitabın çıkacağının duyurulduğu ilk günden bu yana, Türkiye’nin her köşesinden ve Azerbaycan’dan bir çok influencer ve fenomen büyük bir beklentiye girdi.

SOSYAL MEDYA VE İNTERNET’İN SADECE EĞLENMEK AMAÇLI OLMADIĞINI BİR ÇOK SOSYAL PLATFORMDAN PARA KAZANILABİLECEĞİNİ ANLATAN KİTAP.

Can Erçin ve Blogger Mehin Oktay’lının deneyim ve bilgilerinin birleştiği bu kitapta tüm platformların incelikleri anlatılıyor.Can Erçin’in bu kitabı aslında, bir sosyal medya hesabını profesyonel bir şekilde nasıl yöneteceğinizi, üstelik bununla da kalmayıp burada harcadığınız vakti, nakte çevirebileceğinizi size farklı yöntemler ile sunarken, Mehin Oktaylı yani @iconmekh in tecrübeleri ve kitlesiyle çok daha kapsamlı hale getirilmiş oluyor. Okuduğunuzda oldukça şaşıracağınız, ilginç bilgilere ve yöntemlere yer verilen kitap, sosyal medya takipçileri tarafından da yakından takip ediliyor. Takipçiler sınırlı sayıda satılacak olan kitaptan alabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Kitabın ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda net bir bilgimiz olmamasına rağmen 2020 Ocak ayı diye bir duyum aldık. Yinede siz kaçırmamak için instagram’dan @can.ercin ve @iconmekh hesaplarının duyuracağı tarihe dikket edin sonra kalmayabilir. Bu yüzden bir çok kişi şimdiden hazır bekliyor.

Sizde eğer influencer iseniz veya influencer olmak yolunda çabalıyorsanız şimdiden yerinizi alın!

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir