Mekan: Türkiye’nin Yeni Sosyal Ağı

Paylaş
 

Mekan, Türkiye’nin yeni sosyal medya ve paylaşım platformudur. Geliştirilmesi Ocak ayında başlanan ve Mart ayının son haftasında yayın hayatına başlayan Mekan, özgün içeriği ve fonksiyonelliği ile kullanıcılara populer sosyal medya uygulamalarını aratmayan özelliklere sahiptir.

 

Mekan’da üyelik ücretsizdir. Tüm içeriklerden ücretsiz faydalanabilirsiniz.  Çok yakın zamanda Alışveriş, firma sayfaları, kişisel blog, kendi uygulamalarınızı geliştirip yayınlama imkanları ve mobil uygulama desteği (IOS ve Android) geliştirme aşamasındadır. Ekip olarak bu özellikleri yayına almak için hiçbir maddi destek almadan canla başla çalışmaktayız.

 

Uyumlu içeriği sayesinde telefonunuzdan ve tabletinizden de rahatlıkla bağlanabilirsiniz. Ülkemizin milli sosyal ağı olmaya aday bir platform yarattık ve büyümek adına geliştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Memnun kalmazsanız eğer (ki hiç sanmıyoruz) üyelik panelinizden üyeliğimi sil seçeneğine tıklayarak bilgilerinizi sistemimizden tamamen güvenli bir şekilde kaldırabilirsiniz. Mekan, KVKK politikalarına harfiyen uymaktadır.

https://mekan.gen.tr

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak