Playland Batumi

Paylaş
 

Playland Batumi

 

Çocuklar; duyduk duymadık demeyin! Acara Özerk Cumhuriyeti’nin eşsiz güzelliği ile büyüleyen başkenti Batum’da, sizler için en büyük ve en eğlenceli oyun parkı var. Playland Batumi, namı diğer adı ile süper ötesi eğlenceli ve modern oyunları bünyesinde barındıran Batum oyun parkı. Bu oyun parkının içinde yok yok, her şey sizin beğeniniz ve keyifli saatler geçirmeniz için tasarlandı. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle güzel, heyecanlı anlar yaşamanız burada mümkün.

 

Güvenilir Hizmet

 

Batum’un ışıklı ve hareketli dünyası, batumi oyunlar merkezimizde hayat buluyor. Lunapark ve panayırların vazgeçilmez oyun makinaları, geleceğe dönüş filmindeki gibi gelecekteki halleri ile karşınıza çıkıyor. Oyun makinalarımız ve oyun platformlarımız, sağlam bir teknolojik altyapıya sahip olup, düzenli olarak bakımları ve temizlikleri yapılmaktadır. Çocuklarınız, bize emanet ve emin ellerdeler.

 

Çocuklar ve Yetişkinler Nasıl Eğlenebilirler?

 

Yetişkinler, Playland Batumi’de çocuk olmak isteyecekler. Çocuklar, çarpışan arabalarda gülüşüp eğlenirken, anne ve babalarının aklından geçen “Keşke ben de çocuk olsaydım” cümlesi olacaktır.

VR deneyimi, softplay alanı, redemption, video ve arcade oyunları ile çocuklarınıza büyülü bir dünyanın kapılarını açarken, sizlerin de onlarla birlikte oyunlara katılmanıza hiç bir engel yok. Tüm bu oyun makina parkurları ile yeni tanışacağınız ya da severek oynadığınız sayısız oyunla eğlenebilirsiniz.

Sevdiklerinizle bir arada keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirmeniz için Playland Batumi, çocuklar ve içindeki çocuğu yaşatan tüm yetişkinler için kapılarını açıyor. Hepinizi bekliyoruz.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir