Pleksiglas Ham Madde Üreticisi Morpleksi.com

Paylaş
 

Taşınabilir, hafif, dayanıklı ve şeffaf tabakalar halinde üretilerek pek çok eşya olarak kullanılan morpleksi uygun fiyatlı olması açısından tercih edilmeye başlanmıştır. Çok geniş kullanım ağına sahip olması nedeniyle üretime geçen ve İstanbul ilinden faaliyet gösteren https://www.morpleksi.com sitesinden ürün çeşitleri ve kullanım alanlarına ulaşmak mümkün.

Morpleksi Üretimi Ürünler

Taşınabilir, işlenebilir ve şeffaf olma özelliği nedeniyle, kapalı ya da açık kutular, kürsüler, raf sistemleri, çeşitli kılıflar, kapı kol, masa ayakları gibi ürünler, objeler, kürsü, fanus, korkuluk, aydınlatma alanları, levha, deney tüpleri, standlar ve reklam sektörü gibi daha pek çok alanda kolaylıkla kullanılabilecek eşyalar olarak üretiliyor. Bu ürünler uzun ömürlü ve hayatı kolaylaştırıcı malzemeler olarak daha pek çok alanda çeşitlenebilir.

Pleksiglas nedir?

Ülkemizde https://www.morpleksi.com adresi üzerinden tanınan firma üretimini yaptığı pek çok ürünün satışını da yapıyor. Ham maddesi pleksi olan ve plastik malzemenin bir türevi olan morpleksi yarı ve tam saydam bir malzemedir.

Dayanıklıdır. Kolay işlenir. 1,5 ve 2.5 mm kalınlığındadır. Isı ile şekillenebilir ve kalıplanabilme özelliği taşır. Saydam olması nedeniyle camın yerini dayanıklılığı sebebiyle alabilecek özelliktedir.

Kullanım Alanları

Morpleksi ürün yelpazesinde üretilen ürünleri iç ve dış mekanlarda ara bölmeler olarak kullanılır. Kolay şekil aldığı için kap amaçlı mutfak gereçlerinde kullanılır. Herhangi bir işleme tabi tutulmadan reklamcılık tabelalarında kullanılabilir.

Hafif bir malzeme olduğu için mobilya sektöründe pleksiglas, stand, masa, sehpa, sandalye olarak kullanılabilir. Dayanıklı olması bakımından kırılabilecek eşyaların yerine kullanılabilir. Yeni teknolojilerde de kullanıma uygun olan ürün 3D olarak tasarlanabilecek bir malzemedir.

Renklendirilebilme olanağı da olan morpleksi orijinal olarak floresan, opak ve şeffaf renktedir. Firma 2005 yılından bu yana morpleksi üretimi ve satışını yapıyor. Hayallerinizdeki tasarımlarda morpleksi kullanın kazançlı çıkın.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak