Silecek Takımı

Paylaş
 

Silecek Takımı

Araçların en önemli parçalarından birisi olan silecek takımı, her türlü hava şartlarında üstün bir performans göstermek zorundadır. Özellikle yağmurun çok şiddetli yağdığı zamanlarda ya da kar yağışının gerçekleştiği anlarda, görüşün her zaman açık ve berrak olması şarttır. İşte bunu sağlayan ürüne silecek takımı adı verilir. Plastik, kauçuk ya da daha farklı malzemelerden üretildiğini söylemek gerekiyor.

Silecek Takımı Özellikleri

Silecek takımı olarak bilinen ürünlerin çok farklı versiyonları vardır. Klasik ve muz en bilinenleridir. Muz sileceklerin son yıllarda daha fazla gündeme geldiğini söylemek gerekiyor. Şekli nedeniyle bu ismi almıştır ve cama tam bir şekilde oturur. Böylelikle kar, yağmur, dolu gibi olumsuz hava koşullarında çok üstün bir performans sağlar.

Silecek takımı sadece ön camı içermez. Çünkü araçların büyük bir kısmında artık arka silecek de vardır. Bundan dolayı 3 tane olacak şekilde satılmaktadır. Bunların ikili versiyonları mevcuttur. Araç markasını bilmek silecek alacak olan kişilere büyük bir avantaj sağlar. Tam bir uyum göstermesi önemlidir. Çıkar tak özelliği sayesinde rahatlıkla eskisiyle değiştirebilirsiniz.

Silecek takımı satın alma aşamasından önce ürünün kaç yerden cama baskı uyguladığını da bilmek gerekiyor. Çünkü günümüzde bunun sayısının yüksek olması her açıdan avantaj sağlar. Böylelikle silecekler, cam üzerinde tek bir ıslak yer bile bırakmaz. Suyu aldığı gibi yan taraftan tahliye eder.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir